Åbningstider:

Morgen: 6:20 - 7:45

Eftermiddag:13:30 - 16:45 (fredag 15:30)

I dette tidsrum kan SFO'en kontaktes på mobil 61 78 51 22.

Afbud til SFO skal ske personligt i åbningstiden, eller skriftlig besked på forældreintra.

​Fremmøde:

Hvis der er beskeder ang. jeres barn til SFO'en (fridag, sygdom, bus eller lign) bedes I melde dette til SFO'en på mobiltelefon (61 78 51 22) eller via Intra-besked. Beskeden skal være SFO'en i hænde inden SFO'en åbner.

Tøj:

Børnene har en kasse i SFO'en til skiftetøj. Skiftetøjet bør passe til årstiden. Herudover bedes børnene have indesko og gummistøvler regntøj / skidragt. Skriv gerne navn i tøjet/fodtøj.

Mobiltelefoner:

I SFO-tiden - som i skoletiden - skal mobiltelefonen (og andre elektroniske apparater) ligge slukket i børnenes taske, eller afleveres til personalet.

Skolesport:

Skolesport vil hos os på Simmersted Friskole være et målrettet motorikforløb, hvor børnene får positive oplevelser, med at bruge kroppen gennem skræddersyede idrætsaktiviteter, der varetages af SFO-personalet. Her er ikke tale om almindelig holdsport, hvor det bliver tydeligt, når nogle er gode og andre mindre gode. Her handler det om at få motion på en sjov måde og uden pres for at præstere.

Ferier:

SFO'en har lukket:

• uge 29 og 30
  • juleferien
  • bededag
  • 5. juni Grundlovsdag
  • dagen efter Kr. Himelfartsdag

SFO'en tilbyder pasning (evt. sammen med børnehaven):

• efterårsferien
  • evt. hverdage op til juleferien
  • vinterferie
  • tre dage op til Skærtorsdag
  • uge 26+27+28, 31 og 32

Alt afhængig hvor mange børn der er tilmeldt pasning i SFO og børnehaven, kan pasningen ske i samarbejde med fribørnehaven - i deres hus.

Annoncering og tilmelding til feriepasning vil ske via forældreIntra.

Det koster 100,- kr. pr. dag at blive passet i SFO'en i ferierne. Betalingen vil ske sammen med den øvrige betaling.

Forplejning:

Der serveres morgenmad fra kl. 6:20 - 7:20 (havregryn eller cornflakes med mælk/sukker)

Når børnene ankommer til SFO'en om eftermiddagen, tilbydes de frugt og et stykke brød (bolle, snegl, knækbrød eller lign) og vand at drikke til.

En gang om måneden holder vi fødselsdag, for månedens SFO-fødselsdags-børn. Her hygger vi med kage, pølser eller lignende.

Indmeldelse:

Ønsker du at melde dit barn ind i SFO'en gøres dette skriftligt på skolens kontor (blanket kan rekvireres på kontoret eller her).

Udmeldelse:

Når et barn skal meldes ud af SFO, skal udmeldelsen ske med en måneds varsel til d. 1.. Udmeldelsen skal ske skriftligt på skolens kontor (blanket kan rekvireres på kontoret eller her).

Ændringer af moduler i SFOen (blanket kan rekvireres på kontoret eller her)

Skoleintra:

På forældreintra er der mulighed for at se aktiviteter, billeder og andre informationer fra SFO'en.

Det er muligt at kommunikere med SFO'ens personale via Intra.