• Carsten Friis (CF) den 11-12-2018

Hej Alle forældre på Simmersted Friskole og Fribørnehave.

Ja, vi i bestyrelsen har endnu engang været i gang med at afholde ansættelsessamtaler her op imod jul:-)

Vi har derfor den glæde at kunne meddele, at vi pr. 1. januar har ansat Frank Arentoft som ny viceleder.

Frank er uddannet skolelærer i dansk, idræt, historie og musik fra Ribe statsseminarium i 2003. Hertil har han flere moduler i ledelse, hvor han senest har været afdelingsleder på en skole i Fredericia.

Frank er 47 år og bor i Brørup sammen med hans kone der også er skolelærer.

I fritiden har han desuden en interesse i musik og løb.

Vi har inviteret Frank til vores Juletræsfest på onsdag, så I har mulighed for at hilse på ham, ligesom vi også har inviteret vores nye børnehaveleder Janne Brynk Andersen.

Men ellers glæder vi os rigtig meget til at se Jer alle til en rigtig hyggelig juletræsfest på onsdag:-)

På besyrelsens vegne

Carsten Friis

Bestyrelsesformand

• Carsten Friis (CF) den 26-11-2018

Kære forældre.

Jeg har hermed fornøjelsen at meddele at vi har ansat Janne Brynk Andersen som ny børnehaveleder pr. 1. januar 2019.

Janne bor i Jels og har tidligere været ansat som afdelingsleder og konstitueret leder i børnehaven i Sommersted. De seneste par år har hun dog arbejdet i hendes mands firma, men nu er hun klar til igen at tage fat de pædagogiske opgaver.

Janne er uddannet socialpædagog, med efterfølgende lederuddannelse og en lang række forskellige efteruddannelser. Vi er rigtig glade og stolte over at vi nu igen har fået en faglig dygtig leder af vores fribørnehave, som kan være med til at fortsætte den gode udvikling.

Vi håber at I vil tage rigtig godt imod hende, når hun starter først i det nye år.

Carsten Friis

Bestyrelsesformand